Piparminttu shampoopala normaalista kuivaan hiuspohjaan 100g

16,90  hinta sis. ALV 24%

Varastossa

Kuvaus
Tämä suomalainen palashampoo sopii sinulle, mikäli hiuspohjasi on normaali, kuiva tai kutiseva. Palashampoo ei sisällä mitään keinotekoista: ei väriaineita, ei kemikaalisia hajusteita eikä säilöntäaineita.

Voit lukea kirjoituksemme shampoon valinnasta. Jos hiuksesi alkavat tuntua raskailta, olisi hyvä pestä hiukset syväpuhdistavalla palashampoolla tai tehdä öljyhoito hiusöljyllä.

Eteeristen öljyjen vaikutukset

Eteerinen luomupiparminttuöljy on raikas ja se edistää hiusten kasvua lisäämällä hiuspohjaan verenkiertoa. Piparminttu myös rauhoittaa kutinaa.

Palashampoota on helppo käyttää:

-Kastele hiukset.

-Hiero palaa hiuspohjaan ja vaahdota.

-Lisää vielä vähän vettä ja huomaat, että tuote vaahtoaa hyvin.

-Huuhtele.

-Toista tarvittaessa.

-Varo tuotteen joutumista silmiin.

Säilytä oikein!

Pesun jälkeen säilytä shampoopalaa pesuharjan päällä, jotta se kuivuu nopeasti ja käyttöaika pitenee.

Tämä tuote on suomalainen palashampoo, kuten kaikki muutkin palashampoomme ja saippuamme. Tuotteemme valmistetaan Suomessa käsityönä.

Kun siirryt käyttämään Luanas Organic Products -palashampoota, hiuksistasi tulee tuuheat ja kiiltävät. Hiuksesi tuntuvat aluksi ehkä jopa liian puhtailta, koska hiuksen pintaan ei jää mitään keinotekoista. Tämä tunne häviää, kun pyyhekuivaat hiukset. Jos hiuksissa tuntuu tahmeutta, se johtuu luultavasti kemikaalijäämistä, jotka irtoavat hiuksen pinnasta. Kemikaalijäämät häviävät hiuksista muutaman pesukerran jälkeen.

 

Valmistuksessa käyttämäni luomuöljyt on valittu ajatellen hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia. Ne edistävät hiusten kasvua sekä ehkäisevät hilsettä ja hiuspohjan kutinaa. Tuotteet eivät sisällä hiuspohjaa ärsyttäviä kemiallisia aineita. Palashampoo on Suomessa käsityönä valmistettu.

Jos toivot, että hiuksesi kasvavat ja tuuheutuvat nopeammin, käytä Luana´s Organic -shampoota yli kuukausi. Pese hiukset noin kaksi kertaa viikossa. Silloin tuloksia alkaa näkyä nopeammin.

Shampoopalat ovat hyvin riittoisia ja niistä ei jää muovijätettä. Yksi palashampoo vastaa kahta tai kolmea normaalikokoista shampoopulloa!

Säilytä saippua niin, että se kuivuu pesukertojen välissä esim. pesuharjan päällä saadaksesi enemmän pesukertoja.

 

Sisältää: luomuoliiviöljy, luomukookosöljy, luomurisiiniöljy, eteerinen luomuöljy piparminttu.

Inci: sodium olivate, aqua, sodium cocoate, sodium castorate, mentha piperita oil

Piparminttushampoosta sanottua

Lisätiedot

Paino 100 g
Mitat 3.5 × 7 × 6 cm
Ekologinen

Ei muovijätettä. Kierrätyspakkaus. Lisäksi kaikki ainesosat ovat ekologisia.

Riittoisa

Tuote riittää yhtä kauan kuin 2-3 shampoopulloa, jos sitä säilyttää oikein. Säilytä saippuaa pesuharjan päällä, jotta se kuivuu pesukertojen välissä.

Käyttöikä

Tuote on hyvä käyttää vuoden sisällä ostohetkestä.

Saatat myös pitää...