UKK – Tuotteet

UKK – tuotteet – usein kysyttyjä kysymyksiä tuotteistamme

 

Pesin juuri piparminttu-palasaippualla. Miksi hiukseni tuntuvat niin karheilta?

Jos olet tottunut käyttämään silikonia sisältäviä hiustenhoitotuotteita, voi hiusten karheus tulla yllätyksenä. Totuus kuitenkin on, että hiuksesi ovat nyt luonnollisen puhtaat. Voi mennä muutamia pesukertoja, kun kemikaaleja irtoaa hiuksen pinnasta ja hiuspohjasta, mutta sen seurauksena hiuspohjasi alkaa voida paremmin, kun se saa ravinteita ja ilmaa tehokkaammin. Voit lukea kirjoituksemme oikean shampoon valinnasta.

Testataanko Luanas Organic -tuotteita eläinkokeilla? Entä ovatko ne vegaanisia?

Emme todellakaan ole testanneet tuotteita eläimillä! Ihanat luonnolliset öljyt sopivat iholle sellaisenaan, ja aina, kun jokin uusi aine, esimerkiksi eteerinen öljy, on laitettu tuotteeseen, sitä ovat testanneet yrittäjä itse perheensä kanssa. Kun tuote on todettu sopivaksi, sitä on annettu testattavaksi myös muille ystäville.

Tuotteista lähes kaikki ovat vegaanisia, eli niissä ei ole eläinperäisiä valmistusaineita. Mehiläisvaha ja hunaja ovat ainoita eläinperäisiä valmistusaineita, joita käytämme. Mehiläisvahaa on voiteissa, jotta ne saadaan kiinteäksi ja hunajasaippuassa on suomalaista hunajaa.

Olemme lähdössä lomamatkalle koko perheen kanssa (2 alle kouluikäistä lasta) enkä haluaisi viedä paljoa tavaraa. Käyvätkö tuotteet varmasti 3-vuotiaalleni? Minulla on shampoo, hunajasaippua ja kaakaovoide.

Hyvää matkaa, sinulla on sopivat tuotteet, joilla selviätte reissustanne hienosti! Ja paras juttu on, että jos lennät lentokoneella, voit pakata palashampoot mihin laukkuun vain, eikä sinun tarvitse välittää nestemääristä. Kaikki tuotteet käyvät teidän koko perheellenne. Matkalla tulee käytyä suihkussa usein päivittäin. Hunajasaippua on hellävarainen ja sopii päivittäiseen käyttöön mainiosti. Kaakaovoide antaa kosteutta iholle, levitä kostealle iholle tai kostuta iho ennen voiteen levittämistä. Palashampoo sopii vanhemmalle lapselle ja muulle perheelle, mutta kolmevuotiaan hiukset suosittelemme pesemään hunajasaippualla. Ja jos haluat kantaa mahdollisimman vähän tavaraa, jätä palashampoo kotiin, pärjäätte mainiosti pelkällä hunajasaippuallakin.

 

Facebookista löytyy myös asiakkaidemme arvioita tuotteista, ja joskus käyttövinkkejäkin. Tästä Facebookin tuotearvioihin.