Vaihto- ja palautusoikeus

 Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tilaukselleen tai osalle siitä. Alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus raukeaa, mikäli tuotetta on käytetty. Lahjakortilla ei ole palautusoikeutta.

Huomaa, että verkkokauppaostokset voi peruuttaa ainoastaan ilmoittamalla siitä meille erikseen. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä ilmoitukseksi tilauksen peruutuksesta.

Palautamme rahat suoraan asiakkaan tilille, joten palautuslomakkeeseen on laitettava yhteystiedot ja tilinumero, jolle palautus halutaan. Palautamme rahat 3-6 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tuotteen takaisin. Kun palautat tuotteen Postin kautta, maksamme palautuksesta aiheutuneet postikulut ilmoittamallenne tilille.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio Luanas Organic Products -tilausvahvistuksesta

Palautusosoite ja ohjeet

Voit palauttaa tuotteen postitoimistojen kautta.

Pakkaa tuote hyvin ja kirjoita paketin päälle: 648480 Asiakaspalautus. Näin Posti osaa ohjata tuotteen suoraan meille.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta  on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

 

Vialliset tuotteet

Mikäli saamasi tuote on viallinen, tulee virheestä ilmoittaa välittömästi osoitteeseen info@luanas.fi

Ilmoitus  viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Luanas Organic Products:lla on täysi tuotetakuu. Vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin vastaaviin tuotteisiin.

Parasta ennen merkintä

Tuotteissa on  PAO-symboli, joka kertoo miten kauan tuote säilyy käyttökelpoisena avaamisensa eli käytön alkamisen jälkeen (PAO= period after opening).

EsimerkiksiTuotteiden säilyvyys tarkoittaa, että tuotteen säilyvyys on 12 kuukautta avaamispäivästä eteenpäin.

Luanas Organic -tuotteet säilyvätkin pääsääntöisesti 12 kuukautta avaamisen jälkeen.