Ekokampaamo Loviisassa

Luanas Organic ekokampaamo

Hinnasto

Ekokampaamo - parturi tarjoaa alla olevia palveluita.

Hinnasto itselle?

Tarvitsetko tulostettavaa hinnastoa?

Saat hinnaston tästä klikkaamalla!

Mikrokamera

Nyt ekokampaamossa käytettävissäni on hiuspohjan analyysiin mikrokamera.  Asiakkailleni tarjoan analyysin ilmaiseksi - muutoin analyysin hinta 25 euroa.

Video mikrokamerasta

Luanas ekokampaamo mikrokamera

Hiusten leikkaus 30 - 38 euroa

Kesto n. 30-40 min

Perinteinen hiustenleikkaus. Hinta vaihtelee hiusten mallin, pituuden ja paksuuden mukaan. Kuivaus. Joskus siihen kuuluu pesukin.

Hiusten koneleikkaus 15 - 20 euroa

Kesto n. 15-20 min

Yhdellä terällä/mitalla leikattu malli. Esimerkiksi jos leikataan vain sivut tai 1 millin kesätukka.

Uusi hiusmalli 42 - 48 euroa

Kesto n. 45-60 min

Esimerkiksi jos pitkästä tai puolipitkästä hiuksesta tehdään uusi lyhyt malli. Hinta vaihtelee riippuen paljonko kuluu aikaa suunnitteluun ja uuden mallin toteutukseen. Pesu ja kuivaus kuuluu.

Luonnonmukaisempi permanentti miehille ja naisille Osapermis 50-76 euroa / polkka 85 euroa / pitkä 95 - 120 euroa

Tulos on luonnollinen, pehmeä ja tuuhea laine- tai kiharakampaus. Harvoin tarvitsee muita muotuilutuotteita tämän käsittelyn jälkeen. Erittäin helppohoitoinen. Soveltuu myös yliherkille. Aineet eivät siällä esim ammoniakkia tai tiglykolaattia, jotka kuivattavat tai yliherkistävät. Ikäraja 15 vuotta.

Energialeikkaus 65 euroa

Kesto n. 1,5 tuntia

Ekokampaamon kestosuosikki!

Sisältää intialaisen päähieronnan (30 min), erikoisleikkauksen ja pesun. Energialeikkaus elvyttää konnaisvaltaisesti koko kehoa. Suosittelen erityisesti hiustenlähtöön tai muihin hiuspohjan ongelmiin. Erittäin rentouttava ja puhdistava hoito.

Intialainen päähieronta 40 euroa

Kesto 30 min

Yksi rentouttavimmista käsittelyistä mitä voi saada!

Lisää hiusjuuriin verenkiertoa ja saa aikaiseksi puhdistusprosessin koko kehoon. Tärkeää olisi, että juo puhdistavaa teetä tai vettä käsittelyn jälkeen. Suosittelen, jos on stressi tai haluat "uuden alun". Käsittely voi avata sisäisiä jumeja.

Kasvivärjäys lyhyt 65 euroa / polkka 75 euroa / pitkä 85-120 euroa

Kasvivärjäyksen yhteyteen suositellaan intialaista päähierontaa, jonka voi tilata erikseen, jos sitä toivoo. Kasviväreillä saa upeita eri luonnonläheisiä sävyjä, kuten esim. vehnä, kulta, kupari, eri ruskeita sävyjä, mahonki.

Hoidon kulku: Kasviväri levitetään ja suojataan lämpimällä pyyhkeellä. Vaikutusaika noin 50 - 60 minuuttia. Vaikutusajan aikana on mahdollisuus nauttia luomukahvia tai luomuyrttiteetä. Lopuksi pesu ja kuivaus.

Kasvivärjäyskäsittely ei vahingoita hiuksia millään tavalla. Tuloksena upean kiiltävä ja kestävä väri. Soveltuu myös harmaaseen hiukseen. Ekokampaamolta on myös mahdllisuus ostaa väriä kotikäyttöön. Ikäraja 15 vuotta.

Hiusten pesu 3 euroa

Hiusten pesu luomu palashampoolla, luomu hoitoaine.

Luanas Organic Luana Lill-Smeds ekokampaamo

Varaa aika tai drop-in

Ajanvaraus 040-562 6000

Parturi-ekokampaamo toimii sekä ilman että ajanvarauksella! Tehdään sitä mukaa kun tulee ja sitä mukaa kun ehtii.

Aukioloajat

Ma - Pe klo 10-17

La klo 10-14