Laventeli shampoopala normaalista kuivaan hiuspohjaan 100 g

13,63  hinta sis. ALV 24%

Varastossa

KuvausShampoopala Luana´s Organic Lavender

 

Tämä shampoopala sopii sinulle, mikäli hiuspohjasi on normaali, kuiva tai kutiseva.

Onko ongelmana hiustenlähtö?

Hiustenlähtö seis! Shampoopalamme sisältävät luomuöljyt elävöittävät hiuspohjasi. Luanas Organic tekee itse shampoopaloja Suomessa ja meillä on kolme eri tuoksua ja kaksi eri vahvuutta. Voit lukea kirjoituksemme shampoon valinnasta. Koe puhtaus ja anna hiuspohjan hengittää!

Jos hiuksesi alkavat tuntua raskaalta, olisi hyvä pestä hiukset syväpuhdistavalla palashampoolla tai tehdä öljyhoito hiusöljyllä.

Eteeristen öljyjen vaikutukset

Luomuöljyt laventeli ja rosmariini tasapainottavat talineritystä ehkäisten hilsettä ja rauhoittavat kutinaa. Rosmariini on antiseptinen. Luomuöljyt edistävät hiusten kasvua lisäämällä verenkiertoa ja auttavat näin hiustenlähtöön.

Shampoopalaa on helppo käyttää

  • Kastele hiukset.
  • Hiero palaa hiuspohjaan ja vaahdota.
  • Lisää vielä vähän vettä ja huomaat, että tuote vaahtoaa hyvin.
  • Huuhtele.
  • Toista tarvittaessa.
  • Varo tuotteen joutumista silmiin.
  • Pesun jälkeen säilytä shampoopalaa pesuharjan päällä, jotta se kuivuu nopeasti ja käyttöaika pitenee.

Puhtauden tunne

Kun siirryt käyttämään Luanas Organic Products -palashampoota, hiuksistasi tulee tuuheat ja kiiltävät. Hiuksesi tuntuvat aluksi liian puhtailta, koska hiuksen pintaan ei jää mitään keinotekoista. Tämä tunne häviää, kun pyyhekuivaat hiukset. Jos hiuksissa tuntuu tahmeutta, se johtuu luultavasti kemikaalijäämistä, jotka irtoavat hiuksen pinnasta. Kemikaalijäämät häviävät hiuksista muutaman pesukerran jälkeen.

Valmistuksessa käyttämäni luomuöljyt on tarkkaan valittu ajatellen hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia. Ne edistävät hiusten kasvua sekä ehkäisevät hilsettä ja hiuspohjan kutinaa. Laventeli palashampoo ei sisällä hiuspohjaa ärsyttäviä kemiallisia aineita, vaan on ihoystävällinen.

Jos toivot, että hiuksesi kasvavat ja tuuheutuvat nopeammin, käytä Luana´s Organic Products -shampoota yli kuukausi. Pesukertoja n.2 kertaa/ viikko. Silloin tuloksia alkaa näkyä nopeammin.

Edullinen ja ekologinen

Shampoopala on hyvin riittoisa, vähän kuin tiiviste. Luanas Organic Lavender on myös luontoystävällinen, koska siitä ei jää muovijätettä, ja kaikki valmistusaineet ovat luonnontuotteita.

Yksi shampoopala vastaa kahta tai kolmea normaalikokoista shampoopulloa (joissa shampoo on veden joukossa).

Säilytä shampoopala niin, että se kuivuu pesukertojen välissä esim. pesuharjan päällä saadaksesi enemmän pesukertoja.

 

Sisältää: luomuoliiviöljy, luomukookosöljy , luomurisiiniöljy, eteeriset luomuöljyt laventeli ja rosmariini

Inci: sodium olivate, aqua, sodium cocoate, sodium castorate, lavandula intermedia oil, coumarin*, geraniol*, linalool*, rosmarinus officinalis oil

*= Luonnollisia ainesosia eteerisissä öljyissä

Saatat myös pitää...