Julkaistu

Meidän tervasaippua on hyvä juttu!

Asiakasnäkökulma ja tervasaippua testissä. Erikoiskosmetologi Suvi otti haasteen vastaan.

Hieno huomio, että tervasaippuaa voi käyttää sheivaukseen ja parranjoon. Lue erikoiskosmetologin ajatukset testin jälkeen.

 

Tervasaippua testissä

 

Tämän tuoksuun toki ihastuin maanläheisenä ihmisenä, mutta mietin samalla, että kuinka vahvana tuoksu jää elämään ihollani ja olisiko mahdollisia allergisia oireita luvassa.

Olen käyttänyt tervasaippuaa nyt muutaman kerran koko keholle ja hiuksiin, käytinpä sitä antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta jopa sheivaukseen. Ihan hyvin toimi. Jään vielä kuulostelemaan tuotteen vaikutusta pidemmässä käytössä.

 

tervasaippua hunajasaippua Luanas Organic

Tervasaippuasta jää miellyttävän pehmeä tervahko tuoksu hiuksiin, mutta iholle tuoksua ei jää juurikaan, tai se häviää suhteellisen nopeasti.

Pesuominaisuuksiltaan tervasaippua on hyvin pesevä ja koin ainakin itse tarvitsevani iholle kosteutta pesun jälkeen. Suihkuttelinpa siis hoitoainetta/hoitovettä koko vartalolle sekä hiuksiin ja levitin kostutetulle iholle aprikoosinkiviöljyä. Pehmeä ja luonnonmukaisen kevyt olo jäi iholle ja tervan tuoksu tuntui hiuksissa vielä loppupäivän.

 

Suihkupullo hoitoainetiivisteelle

Siskoni, joka on itsekin allergisoitunut parturi-kampaaja, ihastui täysin tervasaippuaan ja hänen miehensäkin on nyt käyttänyt sitä suihkussa peseytyäkseen. Olen kuullut kehuja ihastuttavasta tuoksusta sekä saippuan tuuheuttavasta ja hiuksiin ilmavan tunteen jättävästä vaikutuksesta. Siskollani on paksut ja tuuheat hiukset, jotka saavat tarvittavaa ilmavuutta tervasaippuan pesevästä ominaisuudesta.

 

Luanas Organic tervasaippua testipala

 

Kirjoittaja: Erikoiskosmetologi Suvi Rosqvist

 

Kiitos Suvi!

 

Suosittelemme tervasaippuaa seuraaviin tilanteisiin:

-psoriasis

-atooppinen iho

-halkeileva iho

-akne

-rasvainen iho