Julkaistu

Suolasuihke

Suolasuihke – tee oma muotoilutuote hiuksille

Kokeile tehdä itse suolasuihke hiusten muotoiluun. Se on aivan mahtavaa! Saat sen avulla hiuksiisi kuohkeutta!

Olemme tehneet hieman kokeita ja todenneet tämän seoksen toimivaksi. Aineiden määrien ei tarvitse olla täysin tarkkoja ja voit kokeilla eri suhteilla. Eri hiuslaadut käyttäytyvät eri tavoilla. Kaikkein ihaninta on, että tämän tekeminen on tosi helppoa! Ja edullista!

suolasuihke tee se itse ohje

Luanan suolasuihke

Tarvitse seuraavia aineita suunnilleen näissä suhteissa:

  • vettä noin 1 dl
  • merisulaa noin 2 rkl
  • Luanas´s Organic suihkepullo
  • halutessasi eteeristä öljyä esim 1-2 tippaa

Sekoita suihkepullossa merisuola ja lämmin vesi niin kauan, että suola liukenee kokonaan. Lisää halutessasi eteerinen öljy.

Lisää tuuheutta saat hiuksiisi käyttämällä Luanas Organic -tuotesarjan palashampoita ja hiustenhoitoainetta.

Miten suolasuihketta käytetään?

Suolasuihketta laitetaan hiuksiin suihkuttamalla. Osa käyttää suolasuihketta pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin ja muotoilee hiukset suolasuihkeen avulla. Osa suihkuttaa kuiviin hiuksiin antamaan kuohkeutta.

Mitä enemmän hierot ja puristelet, sitä kuohkeampi tulos. Lisää suolan määrää jos tuntuu, että tarvitset enemmän kuohkeutta ja ryhtiä.

Mistä tiedän, ettei suolaa ole liikaa?

Liian suolaisuuden huomaa siitä, että hiusten väri muuttuu mattaisemmaiseksi ja hiuksesta tulee liian raskas. Silloin voit huuhdella suolan pois vedellä ja aloittaa uudestaan. Tämä onkin suolasuihkeessa ihana asia – laittaminen ja pois putsaaminen on tosi helppoa! Huippua!