Julkaistu

Ravinteikas puhdistusöljy jokapäiväiseen ihon- ja meikinpuhdistukseen

Mainio puhdistusöljy kasvoille

 

Oletko kokeillut meikin poistoon Luanas Organic -puhdistusöljyä? Tämä mainio tuote sisältää aprikoosinkiviöljyä, risiiniöljyä
ja kamomillan arvokasta eteeristä öljyä. Öljyllä on miellyttävä tuoksu ja koostumus. Puhdistusöljy sisältää kahta öljyä, jotka toimivat hyvin yhteen, koska lähes tuoksuttomina ne antavat hyvän pohjan rauhoittavalle kamomillan tuoksulle. Tämä tekee hyvää myös kuiville ja rasittuneille silmille, koska puhdistusöljy kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa tulehdusta. Tuote sopii hyvin kasvojen puhdistukseen illalla, sillä sen rentouttava ja rauhoittava tuoksu valmistavat käyttäjänsä unten maille. Arjen luksusta!

Meikin poistoon ja normaaliin kasvojen puhdistukseen tuote sopii erityisen hyvin siksi, että monet meikit ja kasvojen ihon erittämät omat kuona-aineet ovat rasvaliukoisia. Saat meikin helposti pois öljymäisellä kasvojenpuhdistustuotteella ja samalla kasvoillesi jää ihanan pehmeä tunne. Samalla luonnonmukaiset öljyt
hoitavat ihoasi. Puhumattakaan esimerkiksi risiiniöljyn hoitavasta ja vahvistavasta vaikutuksesta esimerkiksi silmäripsille.

Luanas Organic puhdistusaine kasvoille

Käytä puhdistusöljyä näin:

Levitä muutama tippa puhdistusöljyä sormenpäillesi ja levitä se pyörivin liikkein kasvoillesi. Ota avuksi lämmintä vettä, jolla saat öljyn levitettyä isommalle alueelle. Muutama tippa riittää poskille, leualle ja otsalle. Lisää viimeiseksi omat tipat molempien etusormiesi päihin ja levitä tipat hellin liikkein silmänympärysihollesi sekä ripsillesi. Työstä öljyä ripsiin hellästi niin kauan, että ripsiväri irtoaa. Myös vedenkestävä ripsiväri lähtee yleisesti hyvin öljypitoisella poistoaineella, joten tässä tuotteessa on sekä silmämeikinpoistoaine että meikinpuhdistustuote yhdessä.

Kun koet, että öljy on irrottanut meikin hyvin kasvojesi iholta, ota vanulaput kämmenellesi ja kostuta ne nihkeän kosteiksi lämpimällä vedellä. Älä kuitenkaan kastele vanulappuja täysin märiksi, sillä öljy ei muuten lähde kunnolla kasvoiltasi ja puhdistuksesta ei tule kunnollinen. Tai sitten vähintääkin puristat kaiken ylimääräisen veden pois vanulapuista ennen puhdistustyön aloittamista.

Pyyhi lämpimillä ja kosteilla vanulapuilla meikin ja öljyn seos kasvoiltasi. Toista tarvittaessa. Suosittelemme tekemään niin, että ensimmäisillä vanulapuilla poistetaan ensin silmämeikki. Seuraavilla uusilla puhtailla vanulapuilla puhdistetaan loputkin meikit kasvoilta. Näin saat kerralla kauniin ja puhtaan lopputuloksen.

Suihkuta lopuksi kasvovettä (hoitoaine) kasvoillesi ja levitä haluamasi kosteutustuote, jos sellaista koet vielä tarvitsevasi. Tai voit kokeilla tehdä myös niin, että levität kasvoveden lisäämisen jälkeen kostealle iholle vielä pari tippaa puhdistusöljyä, jolloin saat vielä kamomillan rauhoittavan vaikutuksen viimeisenä ihollesi.

Rauhoittuminen ja rentoutus on taattu, kun teet tämän jokailtaisen puhdistusrutiinisi rauhallisin ja rentouttavin liikkein.

Lisävinkkejä puhdistusöljyn käyttöön

Puhdistusöljyllä voit:

  • käsitellä hiuspohjan tekemällä hiusnaamion
  • tehdä kasvoille syväpuhdistuksen