Yrttiöljy- lämmittävä hoitoöljy 15 ml

9,50  hinta sis. ALV 24%

Varasto loppu

KuvausLämmittävä hoitoöljy lihaksille ja nivelille

 

Tämä yrttiöljy matkapakkaus on 15 ml:n pikkupullo, joka sopii mainiosti tuotteen testaamiseen.

 

Yrttiöljy on tehokas lämmittävä hoitoöljy lihaksille ja nivelille, niin nuorelle kuin iäkkämmällekin. Timjamin, meiramin, inkiväärin ja rosmariinin eteeriset luomuöljyt ovat tehokkaita tulehduksiin, koska ne tuhoavat bakteereita ja viruksia. Lisäksi ne irrottavat limaa ja edistävät verenkiertoa, joka edesauttaa nesteiden poistumista. Nesteiden poistuessa kolotuksetkin helpottuvat. Kamomilla ja laventeli ovat desinfioivia, lievittävät särkyä ja rentouttavat. Bergamotti desinfioi, lievittää stressiä ja virkistää mieltä.

 

Ota avuksi mm. virusten ja bakteerien torjuntaan, kylmille jaloille ja käsille, urheilijoiden lihashuoltoon, flunssan hoitoon (käsittele yläselkä ja rinta) ja erilaisiin muihin tulehdustiloihin.

 

 

Suosittelemme yrttiöljyä varsinkin seuraaviin tilanteisiin:

 

-nivelkivut ja nivelrikko

-kasvukivut

-kuukautiskivut; hiero yrttiöljyä lantioon ja alaselkään

-lihaskivut

-turvotus

-huono verenkierto

 

 

Yrttiöljy matkapakkaus täyttöohje, tärkeää !

 

-Kostuta käsi vedellä.

-Annostele öljyä kädelle ja hiero hoidettavaan kohtaan kunnes öljy imeytyy. Tällä tavalla saat levitettyä öljyä laajemmalle alueelle. Muutoin se imeytyisi turhaan vaan kämmenelle.

-Toista aamuin ja illoin jos on tarve.

 

VINKKI

Jos haluat tehostaa öljyn vaikutusta (jos kärsit esimerkiksi selkäkivuista), aseta pala ohutta tuorekelmua tai side öljytyn ihoalueen päälle ja pue t- paita tai muu vaate suojaksi. Anna vaikuttaa koko yö.

 

TURVAOHJE

Ei raskaana oleville, ei auringonottoöljyksi eikä kasvoille. Ei alle 3- vuotiaille.

 

”Laiskuus synnyttää sata sairautta.” – Suomalainen sananparsi

 

 

Sisältää: Luomuaprikoosinkiviöljyä, luomurisiiniöljyä, eteerisiä luomuöljyjä timjami, meirami, laventeli, rosmariini, kamomilla, inkivääri ja bergamotti

Inci: prunus armeniaca kernel oil, castor oil, thymus vulgaris extract, origanum majorana leaf extract, lavandula augustifolia extract, rosmarinus officinalis leaf extract, matricaria recutita flower oil, zingiber offinale root extract, citrus aurantium bergamia leaf extract