Julkaistu

Ego haltuun

Mihin tarvitsemme mieltämme?

 

Ajatteleva mielemme on toiselta nimeltään ego. No, tarvitsemme sitä esimerkiksi arkisiin askareisiin. Ajatteleva mielemme muistaa, miten asiat ja työt hoidetaan. Ainakin niin, ettei tarvitse vaan tehdä liikaa?

Se, mikä auttaisi meitä paljon elämämme polulla olisi, että ottaisimme haltuun ajattelevan mielen eli egon. Ego tekee välillä omia hassuja päätelmiään eli mielikuvituksia ja haaveiluja, jotka eivät ollenkaan ole relevantteja tähän hetkeen.

 

Ota mielessäsi askel taaksepäin ja kyseenalaista egon päätöksiä. Mieti hetki! Onko tämä päätös aito? Onko kyseessä minun elämälleni tai keholleni oikeasti paras vaihtoehto?

Luovu pikkuhiljaa egon ihmeellisistä keksinnöistä, ja siirry enemmän pääsi ja ajatustesi ulkopuolelle.

Ei ole ollenkaan helppoa, mutta jokainen yritys palkitaan!

 

Tunnet, että vapaudut oman pääsi ”mielikuvituksesta” takaisin todellisuuteen, tähän hetkeen. Kun harjoittelet tätä esim aluksi kerran päivässä, huomaatkin kohta, että teet sitä useamminkin kuin kerran päivässä. Sinusta tulee sen myötä niin paljon vahvempi, tietoisempi ja sen myötä saat enemmän onnistumisia. Elämä ei hakkaa niin kovaa päähän kuin luulitkaan.

Tämä uskomaton energia joka sinuun kertyy, kun luovutat, (siis otat mielesi haltuun) kasvaa kuin lumipallovyöry!

 

 

Energia huokuu sinusta ja tämä energia muuttaa ihmiset ympärilläsi myös vastaanottavaisemmaksi ja positiivisemmaksi ihan itsestään!

Kyllä!, sinun ei tarvitse kuin olla se aito oikea sinä, ilman egon mielikuvituksia. Periaatteessa tosi helppo homma, mutta silti vaikeaa!

Se energia ulottuu jopa koko maailmaan. Kaikki ympärillämme on oikeasti vain energiaa. Egomme ei sitä halua ymmärtää eikä sen ehkä kuulukaan. Jätetään sille ne työt, jotka vievät meidät sinne, minne haluamme. Lopun hoitavat oikeanlaiset energiat. Ne maailmankaikkeuden energiat. Ne jotka saa vauvan vatsassa kasvamaan ihmiseksi tai siemenen kasvamaan puuksi, ihan itsestään! Tämä voima on koko ajan meillä käytettävissä, kun vaan otetaan haltuun se itsekeskeinen ego, ajatteleva mieli.

 

Luanas Organic blogi

 

Olen lukenut paljon kirjoja aiheesta. Suosikkikirjailijani tästä aiheesta on Eckhart Tolle. Hänen kirjansa UUSI MAA (EN NY JORD) on tehnyt todella ison vaikutuksen elämääni. Olen mielestäni parempi ihminen itselleni ja sen myötä myös muille.

 

Ego haltuun – elämä haltuun

 

-Luana-

Lähde: Eckhart Tolle, Uusi maa