Nuoruus

Nuoruus

 

 

Liikunta edistää ihon hyvinvointia

Nuoruus on samaan aikaan sekä ihanaa, että epätasapainoista. Opiskelu vie paljon aikaa ja voimia. Kehon ja sielun tasapainottamiseksi tarvitaankin jokunen harrastus, rauhoittumista ja hyviä ystäviä, joiden kanssa kohdataan nykymaailman tuulet.

Olen huomannut nykynuorten olevan hyvin ympäristötietoisia. He haluavatkin kokeilla luonnonmukaisuutta sekä kosmetiikassa, että ravinnossaan.

Nuoren keho muuttuu radikaalisti ja vaatii enemmän huomiota. Aineenvaihdunta kiihtyy ja iho rasvoittuu. Hormonaalinen toiminta sekä ruokailu vaihtelevat jatkuvasti. Herkästi väsyttää. Iho reagoi vaihteluiden mukana. Sen vuoksi olisi hyvä olla saatavilla helposti käytettäviä ekologisia tuotteita, jotka eivät osaltaan lisäisi kuormitusta.

 

Nuorena on kiva kokeilla uusia trendejä

Nuoren herkille kasvoille suosittelen lämpimästi terva, hunaja-, ja suolasaippuaa. Saippuoiden öljyt puhdistavat ihohuokoset ja desinfioivat epäpuhtauksia hellävaraisesti mutta tehokkaasti.

Ihon ja kasvojen kosteutukseen sopivat parhaiten aprikoosinkiviöljy ja arganöljy. Öljyt imeytyvät hyvin eivätkä jää kiiltämään.

Meikin ja ihon syväpuhdistukseen sopii puhdistusöljy.

Nuorten hiukset rasvoittuvat usein helposti. Tuotesarjani palashampoot pitävät hiuspohjan pidempään puhtaana.

Kasvukivut kiusaavat nuoria joskus öisin. Siihen vaivaan ja nuoren urheilijan lihashuoltoon erinomainen tuote on kipuöljy.

Nuoren iho vaatii paljon huolenpitoa