Julkaistu

Mitä tarkoittaa, että Luanas Organic -tuote on hintansa väärti

Mielestämme tuotteemme hinta-laatu-suhde on kohdallaan, mutta haluamme toki avata tätä vähän. Luomutuotteet ovat ruokakaupoissakin kalliimpia – asia, joka on kaikille tullut jo tutuksi. Miten meillä määräytyy luomutuotteen eli luonnonkosmetiikan hinta?

Raaka-aine ratkaisee

Myös luonnonkosmetiikan valmistuksessa on suuri merkitys raaka-aineilla. Tuotteissamme on ainoastaan luonnon omia kylmäpuristettuja luomuöljyjä ja eteerisiä öljyjä.

Kylmäpuristettu luomuoliiviöljy kuuluu Luanas Organic -tuotteiden raaka-aineisiin

Ajatellaanpa hetki tätä ja esimerkiksi piparmintun tuoksuisen palashampoon valmistusta. Valmistamiseen tarvitaan kolmea erilaista luomuöljyä eli oliiviöljyä, kookosöljyä ja risiiniöljyä, sekä eteeristä piparmintun luomuöljyä. Kylmäpuristettu luomuoliiviöljy on noin 70 % kalliimpaa kuin halvin mahdollinen oliiviöljy, eli se perusoliiviöljy.

Piparminttu eteerinen luomuöljy kuuluu Luanas Organic tuotteiden raaka-aineisiin

Jos siis haluaisi tehdä luonnonkosmetiikkaa halvalla, tekisi sen perusoliiviöljystä, eikö niin?

Meidän näkemys tästä on erilainen. Miksi käytämme kylmäpuristettua luomuöljyä, aina extra virgin öljyä, joka saadaan ensimmäisestä puristuksesta? Siksi, koska luomuöljyt oikein valmistettuna ovat todellisia ravintopommeja – ne sisältävät hurjan määrän ravinteita ja hivenaineita, joita iho haluaa ja joista koko kehomme hyötyy. 

luonnonkosmetiikka Luanas Organic

Photo by Vlad Tchompalov on Unsplash

Luonnonmukaisuus on meille perusjuttu

Kun annamme keholle sitä, mitä se oikeasti tarvitsee, se ei pyydä lisää. Kehosi kiittää olemalla terve. Luonto taas kiittää meitä, kun käytämme vain sen, mitä tarvitsemme. Luonto on tärkeä, se antaa meille energiaa ja ravinnon. 

Luonnossa eläimet, jopa muurahaiset tietävät, miten niiden pitää elää ja syödä, jotta ne pärjäävät. Miksi me emme tiedä – vaikka meillä on älyä ja tietoa vaikka kuinka paljon? Meille ihmisille tuputetaan mainoksia, ajatuksia ja mielikuvia, miten elää. Jos tuon kaiken ylimääräisen saisi pois, ja palaisimme jonnekin alkuperäiseen tilaan. Siinä tilassa tietäisimme kyllä, mitä tarvitsemme. Emme paljoakaan. Perusasioita. 

Tuotteemme edustavat juuri näitä perusasioita. Sinun ei tarvitse etsiä enää neuvoja. Luota aisteihisi – toimivat kyllä! Kehosi tietää, mikä sinulle on hyväksi, siitä ei ole epäilystäkään. Tarvitsee vain luottaa yksinkertaisuuteen. 

Luanas Organic luomukosmetiikka

Laadusta tinkimättä

Laadun tarkkailumme on vaativaa – palautamme valmistajille takaisin luomu raaka-aineita silloin, kun niiden laatu ei ole parasta. Eteeristen öljyjen laadussa ja tuoksussa on usein isoja vaihteluita ja aistinvarainen tarkastus löytää huonot erät. Raaka-aineiden korjuu on tärkeä tehdä parhaaseen mahdolliseen aikaan. Kuun sijainti korjuu-aikana on tärkein. Kun on harjoittanut ja kokeillut “kuun vaiktutuksen” -oppia, nenä ja muut aistit kertovat milloin kasvit on kerätty.

Raaka-aineiden tuottajien etsintä on mielenkiintoista, mutta aikaa vievää puuhaa. Mielestämme se kuitenkin kannattaa – vain parasta asiakkaillemme ja itsellemme – aivan samoin kuin vaadimme parasta laatua ruoalta, jota syömme. 

Luanas Organic luomukosmetiikkaa täydellä sydämellä

Palashampoo on luotu kestämään pitkään

Palashampoo on tiiviste! Kuinka erilainen se onkaan verrattuna shampoopulloihin! Palashampoo kestää käytössä kauan (kunhan muistat oikean kuivaustavan!) eli ainakin yhtä kauan kuin käyttäisit kaksi tai jopa kolme shampoopulloa. Raaka-aineet, joista palashampoo on tehty, ovat arvokkaita öljyjä ja eteerisiä öljyjä, joita eri toimittajat kasvattavat luomumenetelmin. Tämä on todellista luonnonkosmetiikkaa, sillä luonnollisia aineita kosmetiikassamme on täydet 100 %. On olemassa luonnonkosmetiikkaa, jossa on luonnollisia ainesosia vain muutaman prosentin. Luonnonkosmetiikan hinta määräytyy aina raaka-aineiden mukaisesti. 

Teemme siis täydellä sydämellämme ja rehellisesti parasta mitä pystymme. Ajatuksena ja taustalla vaikuttavana arvona on auttaa iho-ongelmista kärsiviä. Haluamme myös tuoda helpotusta maapallon kuormitukseen ja iloa maailmaan. Eletään rinnakkain luonnon kanssa, silloin se kiittää ja voimme elää harmoniassa.

Tätä siis tarkoittaa, että Luanas Organic-tuotteet ovat hintansa väärtejä! Luonnonkosmetiikan hinta määräytyy osittain laadun mukaan. Selkeä tuoteaineluettelo (inci) suomeksi ja ruotsiksi pakkauksissamme takaavat sinulle, että tiedät, mitä ihollesi laitat. Kaikki ihollesi laittamasi aineet, esimerkiksi säilöntäaineet, joutuvat elimistöösi ja kuormittavat sitä. Suosittelemme, että ostat aina sellaisia tuotteita, joissa on selkeä luettelo. Oli tuote sitten sisäiseen tai ulkoiseen käyttöön. Jos et jotain ainetta tunnista, on parasta ottaa selvää mitä se on, tai jättää hyllyyn.

Toivomme sinulle hyvää

Ota elämäsi haltuun myös sisältä päin. Elämänpolkusi löytyy, kun alat olemaan oma itsesi.  

Toivon, että pääset sydämeesi asti tänä vuonna. Se onnistuu kyllä. Päätä, että kuuntelet, mitä sydämesi sanoo. Jos sieltä ei heti kumpua mitään, kunnioita sitä. Rauhoitu ja tee vain välttämätön. Eloonjäämisvietti kyllä toimii, älä huoli. Siitä se sitten alkaa, sinun polkusi. Meidän polkumme, jos sitä toivot. Yhdessä mennään. Silleen se on kaikkein mukavinta.

Kuullaan taas

Luana