Lapsuus

Oi niitä aikoja!

 

 

Liikunta ja voima ovat elämän eliksiiriä

Kivoja lapsuuden muistoja jotka olivat ihanaia, mutta välillä opettavaisiakin. 

Lapselle tärkeintä ovat omat vanhemmat. Jos vanhemmat voivat hyvin, lapsi voi hyvin. Se voi lähinnä tarkoittaa, että vanhemmat ovat tasapainossa elämänsä kanssa. Lapsi tarkkailee vanhempiaan.

Uskon, että jos vanhempana on oma itsensä ja rehellinen sydämensä pohjasta, lapsi näkee ja aistii sen. Saa olla väsynyt tai kiukkuinen, mutta se pitäisi kertoa lapselle. Lapsi aistii, ja useimmiten hän haluaakin auttaa. Hän ymmärtää että voi olla väsynyt.

Vauvat

 

 

Lapsuudessa koti ja perhe ovat tärkeitä.

Vauvojen ihon- ja hiustenhoitoon riittää usein pelkkä vesi ja öljy.

Luomuöljyt puhdistavat, suojaavat ja ravitsevat ihoa. Niiden avulla voit poistaa vauvan hiuspohjasta karstan.

Jos vauvalla on koliikki, sitä voi lievittää hieromalla ihoon rauhallisesti hierontaöljyä.

 

Lapset

 

Kädentaidot kehittyvät tekemällä

Vanhemmat lapset, jotka liikkuvat ja leikkivät enemmän ulkona, tarvitsevat ehkä jo hellävaraisia pesuaineita öljyjen lisäksi. Sopivia tuotteita lapsille ovat perusöljyt, kuten aprikoosinkiviöljy ja arganöljy, sekä suola- ja hunajasaippua. Suolasaippua on hyvä tuote lapsille. Se paitsi puhdistaa ihon, myös luonnollisesti desinfioi pienet ruhjeet. Hunajasaippualla voit pestä myös hiukset, sillä se on hiuspohjaa hellävaraisesti puhdistava ja hoitava.

 

 

Lasten hennot hiukset menevät takkuun helposti, joten voit käyttää lisäksi hoitoainetiivistettä pesun yhteydessä tai jätettävänä hoitoaineena.