Ihon kosteuttaminen

Mikä ihoöljyn tai voiteen valitsen kosteuttamaan ihoani?

Ihon kosteuttaminen on välillä tarpeen. Luanas Organic Products luomuvoiteita ja luomuöljyjä on seitsemän. Tuotteet eivät sisällä vettä, eivätkä sen vuoksi tarvitse säilöntäaineita. Voiteiden ja öljyjen imeytymisen tehostamiseksi ihon kosteuttaminen tapahtuu kosteuttamalla iho pienellä määrällä vettä ennen voiteiden ja öljyjen levittämistä. Se nopeuttaa ja tehostaa voiteiden imeytymistä.

Käyttämämme kylmäpuristetut luomukasviöljyt edistävät ihon omia normaaleja toimintoja ja tekevät ihosta pehmeän ja joustavan. Ihon kosteutus onnistuu näillä tuotteilla helposti ja tehokkaasti.

Kasviöljyjen käyttäminen tukee kestävää kehitystä. Lasipurkit ja pullot voi kierrättää.

APRIKOOSINKIVIÖLJY  – luksusta kasvoille ja iholle

Luomuaprikoosinkiviöljy on kevyt ja hyvin imeytyvä öljy, joka sopii kasvojen, vartalon ja hiusten kosteuttamiseen. Öljyn sisältämät A-, B- ja E- vitamiinit sekä rasvahapot auttavat ihoa uusiutumaan ja pysymään kimmoisana. Tämä on ihoöljyjen “timanttia” ja parasta luksusta ihollesi. Jopa halkeileva iho saa apua tästä öljystä. Sopii hyvin meikinalusvoiteeksi. Kaikille ihotyypeille. Sopii myös vauvoille.


ARGANÖLJY
on ravinteikas öljy aikuisille kasvoille, iholle ja hiuksiin

Luomuarganöljy on korkealaatuinen kasvo-, vartalo- ja hiusöljy. Öljy kosteuttaa, pehmentää, uudistaa ja korjaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle iholle. Imeytyy hyvin. Toimii erinomaisesti meikinalusvoiteena.

Arganöljy saadaan kylmäpuristetuista arganpuun pähkinöistä. Öljy sisältää paljon ihon toiminnalle tärkeitä vitamiineja, kuten A-, erilaisia B- sekä E- vitamiina sekä välttämättömiä rasvahappoja.

PUHDISTUSÖLJYÄ suosittelemme päivittäiseen ihon- ja meikinpuhdistukseen

Luomuaprikoosinkiviöljy ravitsee tehokkaasti ihoa ja risiiniöljy puhdistaa ihoa syvältä, mutta hellävaraisesti. Risiiniöljyn rasvahapot edesauttavat ripsien kasvamista. Korkealaatuinen kamomillan luomuöljy rauhoittaa. Sopii kaikille ihotyypeille. Voi käyttää koko vartalon hoitoon ja syväpuhdistamaan kasvot ajoittain.

Kaakaovoide on muutakin kuin pelkästään kaakaovoita

Kaakaovoiteen öljyt ja mehiläisvaha hoitavat ja suojaavat ihoa pitäen sen pehmeänä ja terveenä. Öljyjen sisältämät A-, B- ja E-vitamiinit sekä rasvahapot ravitsevat ja uudistavat ihoa. Kaakaovoi antaa tuotteelle ihastuttavan tuoksun. Sopii koko keholle. Tuote ei sisällä vettä, joten muista aina levittää voide kostealle iholle. Se tehostaa voiteen imeytymistä ja helpottaa levittämistä.

KAAKAO-huulivoide on tarpeen, kun huulet rohtuvat

Kaakao-huulivoiteen öljyt ja vahat hoitavat ja suojaavat huulia pitäen ne pehmeinä ja terveinä. Aprikoosikiviöljyn A-, B- ja E-vitamiinit sekä rasvahapot ravitsevat ja uudistavat ihoa. Kaakaovoi ja piparmintun eteerinen öljy antavat voiteelle hyvän tuoksun ja maun. Sopii ensiavuksi myös hyttysten puremiin.

luonnonkosmetiikka voiteet ihon kosteuttaminen

Yrttiöljy kun särkee lihaksia ja niveliä

Yrttiöljy on tehokas ja lämmittävä hoitoöljy lihaksille ja nivelille, niin nuorelle kuin iäkkäämmällekin. Timjamin, meiramin, inkiväärin ja rosmariinin eteeriset luomuöljyt edistävät verenkiertoa. Kamomilla ja laventeli lievittää kipua ja rentouttaa. Bergamotti virkistää. Ota avuksi mm. kylmille jaloille ja käsille, urheilijoiden lihashuoltoon, kasvukipuihin, kuukautiskipuihin (lantio ja alaselkä) sekä flunssan hoitoon (yläselkä ja rinta).

TERVAVOIDE  on paras yleisvoide vaivaan kun vaivaan

Tervavoide sisältää aitoa hautatervaa, joka on antibakteerinen, ihoa, lihaksia ja niveliä hoitava luonnonlääke. Tervaa on käytetty kautta aikojen psoriasiksen, ihottumien, kovettumien ja erilaisten tulehdusten hoitoon. Voide toimii myös lihaskipuvoiteena.

Luomukookosöljy ja luomuoliiviöljy kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti, edistäen yhdessä tervan kanssa ihon paranemista. Voiteen imeydyttyä tervan tuoksu on mieto.

YRTTIVOIDE väsyneille jaloille

Yrttivoide on valmistettu väsyneille ja huonon verenkierron omaaville jaloille. Luomuöljyt ja mehiläisvaha tekevät ihosta pehmeän ja poistavat tehokkaasti kovettumia.  Eteeriset luomuöljyt kuten piparminttu, eukalyptus, rosmariini ja timjami lisäävät verenkiertoa ja ovat antiseptisia.

Toivomme, että löydät näistä tuotteista oman suosikkisi ja ihon kosteututtaminen onnistuu!