Yläkuun kalenteri kauneuteen ja terveyteen 2024

24,00  hinta sis. ALV 24%

Vain 3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4360-1-1 Osasto:

Kuvaus

Vuoden 2024 kalenteri kauneuteen ja terveyteen on ilmestynyt!

Terveyden ja kauneuden neuvot päivä päivältä symbolilla merkittyinä kuunkierron mukaan: Hiusten leikkaus, värjäys, kynsien leikkuu, ihon hoito, ihokarvojen poisto, kestopigmentöinnit, hyvät hammashoito- ja leikkauspäivät, laihdutus-, detox- ja paastopäivät, pyykkipäivät, turvallisimmat auringonottopäivät, eri kehonosien parhaat hoitoajat “kiireestä kantapäähän” sekä puhdistaville että vahvistaville hoidoille, parhaat ajat juhlien järjestämiseen. Hoidettavat kehonosat joka päivälle: hiukset, silmät, kasvojen iho, suu, hampaat, kaula, hartiat, kädet, rinnat, selkä, sydän, vatsa, lonkat, jalat, jne. Voit ennakoida tulevaa ja varata niin kauneuden- kuin terveydenhoitoajat parhaille päiville koko vuodeksi.

Tutut vesipäivät pisaran kuvalla kukkien kastelua varten. Näinä päivinä kastellut kasvit pysyvät terveenä ja kasvavat upeasti. Parhaat pyykinpesupäivät, ja uudenkuun paasto- tai lepopäivät merkitty.

Lisäksi: Auringon vuotuiskierron vaikutus terveyteen ja eri kehonosien hoitoon. Entistä tarkemmat hammashoitopäivät. Ikkunanpesupäivät lisätty kesäkuukausille. Paljon eri hoitojen ja neuvojen selitystä lisätty ja tarkennettu.

Yläkuun muista kalentereista tutut kuunvaiheiden ja eläinradan merkit (kuun korkeus). Ilmestyy vuosittain.

Merkkien selitykset kalenterin alussa.

Taskukokoinen: 10 cm leveä, 16,5 korkea, 1,7 cm paksu, yksi aukeama on viikko. Normaalit liputuspäivät, pyhäpäivät, ja nimipäivät. Mahtuu helposti mukana kuljetettavaksi. Merkkinauha välissä.

tavat kehonosat joka päivälle. Voit ennakoida tulevaa ja varata niin kauneuden- kuin terveydenhoitoajat parhaille päiville koko vuodeksi. Tutut vesipäivät pisaran kuvalla kukkien kastelua varten.

UUTTA: Auringon vuotuiskierron vaikutus terveyteen ja eri kehonosien hoitoon. Entistä tarkemmat hammashoitopäivät. Ikkunanpesupäivät lisätty. Paljon eri hoitojen ja neuvojen selitystä lisätty ja tarkennettu.

Linkki Yläkuun sivuille