Palashampoo testipala ylang ylang syväpuhdistava shampoo 30g

6,00  hinta sis. ALV 24%

Kuvaus
Palashampoo testipala ylang ylang syväpuhdistava shampoo sopii sinulle, mikäli hiuspohjasi rasvoittuu kahdessa – kolmessa päivässä.

Ilmainen toimitus

Testipala kuljetetaan sinulle kotiin kirjepostina, jos et tilaa verkkokaupasta mitään muuta. Kirjoita ostoskorissa koodikenttään (coupon code -kenttä) testipala, niin saat edun käyttöösi.Testipala on kolmasosa isosta saippuasta

Hinnaltaan testipala on noin kolmasosa normaalikokoisen shampoon hinnasta eli 6 euroa.

Ylang ylang palashampoo ja eteeristen öljyjen vaikutukset

Shampoo on riittoisa palashampoo. Ihana ylang ylang-kukkaistuoksu! Ylang ylang edistää hiusten kasvua. Laventeli tasapainottaa talineritystä ja rauhoittaa hiuspohjan kutinaa.

 

Mikäli et ole varma, mikä palashampoo sinun tulisi valita, voit lukea kirjoituksemme shampoon valinnasta.

Palashampoota on helppo käyttää

-Kastele hiukset.

-Hiero palaa hiuspohjaan ja vaahdota.

-Lisää vielä vähän vettä ja huomaat, että tuote vaahtoaa hyvin.

-Huuhtele.

-Toista tarvittaessa.

-Varo tuotteen joutumista silmiin.

-Pesun jälkeen säilytä shampoopalaa pesuharjan päällä, jotta se kuivuu nopeasti ja käyttöaika pitenee.

Puhtauden tunne

Kun siirryt käyttämään Luanas Organic Products -shampoopalaa, hiuksistasi tulee tuuheat ja kiiltävät. Hiuksesi tuntuvat aluksi liian puhtailta, koska hiuksen pintaan ei jää mitään keinotekoista. Tämä tunne häviää, kun pyyhekuivaat hiukset. Jos hiuksissa tuntuu tahmeutta, se johtuu luultavasti kemikaalijäämistä, jotka irtoavat hiuksen pinnasta. Kemikaalijäämät häviävät hiuksista muutaman pesukerran jälkeen.

Valmistuksessa käyttämämme luomuöljyt on valittu ajatellen hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia. Ne edistävät hiusten kasvua sekä ehkäisevät hilsettä ja hiuspohjan kutinaa. Tuotteet eivät sisällä hiuspohjaa ärsyttäviä kemiallisia aineita.

Jos toivot, että hiuksesi kasvavat ja tuuheutuvat nopeammin, käytä Luana´s Organic Products -shampoota yli kuukausi. Pese hiukset noin kaksi kertaa viikossa. Silloin tuloksia alkaa näkyä nopeammin.

 

Edullisuus ja ekologisuus

Shampoopalat ovat hyvin riittoisia ja niistä ei jää muovijätettä. Yksi isokokoinen palashampoo vastaa kahta tai kolmea normaalikokoista shampoopulloa. Säilytä palashampoo niin, että se kuivuu pesukertojen välissä esim. pesuharjan päällä saadaksesi enemmän pesukertoja.

 

Sisältää: luomuoliiviöljy, luomukookosöljy,  luomurisiiniöljy, eteeriset luomuöljyt ylang ylang ja laventeli

Inci: sodium olivate,  sodum cocoate, aqua, sodium castorate, cananga odorata complete, benzyl benzoate*, benzyl salicylate*, farnesol*, lacandula intermedia oil*, coumarin*, geraniol*, limonene*, linalool*.

*= Luonnollisia ainesosia eteerisissä öljyissä

Saatat myös pitää...