Radico COLOR ME ORGANIC- Strawberry Blonde

15,00  hinta sis. ALV 24%

Vain 3 varastossa

Kasviväripakkaus 100g

 

Antaa ihanan kevyen vaaleankuparisen sävyn vaaleisiin hiuksiin. Vaaleanruskeisiin, tuhkanruskeisiin se antaa vähän lämpöä. Sopii juuri sinulle joka ei halua että on kova juurikasvuraja, mutta haluaa hieman sävyä.Radico kasviväri Strawberry Blonde riittää vähintään kahteen lyhyiden hiusten (tai tyvikasvun) värjäykseen. Jos sinulla on puolipitkät (polkka) hiukset, suosittelen, että varaat kaksi pakkausta. Jos värimassaa jää yli, sen voi pakastaa seuraavaa kertaa varten. Sulata esim. vesihauteessa, se käy nopeasti.

 

Käyttöohje:

 

-Pese hiukset Luanas Organic shampoopalalla ja pyyhekuivaa hiukset. Selvitä hiukset. Sekoita kuiva värijauho lämpimään veteen niin, että siitä tulee ”löysä puuro”.

-Levitä ohuilla hanskoilla tai väripensselillä värimassaa hiusjuureen ja suortuviin ohuelti. Jos sinulla on harmaita, laita värimassaa vähän paksummin.

-Kastele pään ympäri ulottuva pieni pyyhe lämpimällä vedellä ja väännä sitten ylimääräinen vesi pois. Kietaise pyyhe pään ympäri ja kiinnitä pinnillä. On tärkeää, ettei väri kuivu vaikutusajalla. Laita vielä toinen kuiva pyyhe tämän ensimmäisen pyyhkeen päälle ja kiinnitä samalla pinnillä. Tämä siksi, ettei sinulle tulisi kylmä.

-Anna vaikuttaa noin 50-60 min. Ei haittaa, vaikka vaikuttaisi pidempäänkin.

-Huuhtele huolellisesti ja pese hiukset varmistaaksesi, että kaikki väri on poissa. Viimeistele väri suihkuttamalla Luanas Organic hiushuuhdetta hiuspohjaan ja suortuviin. Hiushuuhde hoitaa ja antaa vielä enemmän kiiltoa.

 

 

Huippulaadukas kasviväri

 

Ayurveda kasveista ja yrteistä valmistettu helppokäyttöinen kasviväri kotikäyttöön jättää hiuksiin luonnollisen persikkaisen sävyn peittäen harmaat tasaisesti ja tehden hiuksista kauniin kiiltävät. Colour Me Organic kasvivärin pidempiaikainen käyttö edistää hiuspohjan terveyttä ja parantaa hiusten kuntoa palauttaen hiusten luonnollisen kauniin hohdon. Colour Me Organic on markkinoiden ensimmäinen sertifioitu luonnonmukainen kestoväri. Pakkaus sisältää kaiken kotona värjäykseen tarvittavan.

 

 

Ekokampaajat

 

Jos toivot omaa laatuaikaa ja rentoutusta, teetä värikäsittely Ekokampaajalla! Se on se paras keino oppia uusia luonnonmukaisia värjäystapoja ja muita luonnonmukaisia keinoja ihon- ja hiustenhoitoon. Heidän kampaamonsa tuoksuu aivan erilaiselta, kokeile ja ihastu! Sieltä saat ne parhaat neuvot.

Tässä linkki ekokampaajien yhdistykseen: Ekoyrittäjät 

Huom. Kaikki Ekokampaajat eivät ole yhdistyksen jäseniä. Googleta, tai tiedustele lähiympäristöstäsi. Meitä on jo aika paljon ympäri Suomea!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Radico COLOR ME ORGANIC- Strawberry Blonde”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *