Kuukauden testipala: piparminttu palashampoo syväpuhdistava 30 g

6,50  hinta sis. ALV 24%

Varastossa

Kuukauden testipala on piparminttu syväpuhdistava palashampoo.  Kirjoita kuponkikohtaan: Testipala ja valitse toimitukseksi: ilmainen kuljetus, niin saat edun käytettäväksesi! Testipalan avulla voit edullisesti kokeilla, mitä hiuksesi ja hiuspohjasi tykkäävät syväpuhdistavasta shampoosta. Saat testipalan nyt hintaan 6,50 euroa sisältäen myös postikulut. Suosittelemme käyttämään tuotetta yhtäjaksoisesti vähintään kahden viikon ajan.

 

 

Tämä tuote sopii sinulle, mikäli hiuspohjasi rasvoittuu kahdessa tai kolmessa päivässä. Voit lukea kirjoituksemme shampoon valinnasta. Tällä shampoolla hiuksistasi ja hiuspohjastasi tulee todella puhdas ja ilmava.

 

 

Eteeristen öljyjen vaikutukset: piparmintun luomuöljy on raikas ja se edistää hiusten kasvua lisäämällä hiusjuurten verenkiertoa. Se myös rauhoittaa hiuspohjan kutinaa ja on antiseptinen.

 

 

Käyttöohje

 

 

  • Kastele hiukset.
  • Hiero palaa hiuspohjaan ja vaahdota.
  • Lisää vielä vähän vettä ja huomaat, että tuote vaahtoaa hyvin.
  • Huuhtele.
  • Toista tarvittaessa.
  • Varo tuotteen joutumista silmiin.
  • Pesun jälkeen säilytä shampoopalaa pesuharjan päällä, jotta se kuivuu nopeasti ja käyttöaika pitenee.

 

Kun siirryt käyttämään Luanas Organic Products -palashampoota, hiuksistasi tulee tuuheat ja kiiltävät. Hiuksesi tuntuvat aluksi liian puhtailta, koska hiuksen pintaan ei jää mitään keinotekoista. Tämä tunne häviää, kun pyyhekuivaat hiukset. Jos hiuksissa tuntuu tahmeutta, se johtuu luultavasti kemikaalijäämistä, jotka irtoavat hiuksen pinnasta. Kemikaalijäämät häviävät hiuksista muutaman pesukerran jälkeen.

 

 

Valmistuksessa käyttämäni luomuöljyt on valittu ajatellen hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia. Ne edistävät hiusten kasvua sekä ehkäisevät hilsettä ja hiuspohjan kutinaa. Tuotteet eivät sisällä hiuspohjaa ärsyttäviä kemiallisia aineita.

 

 

Jos toivot, että hiuksesi kasvavat ja tuuheutuvat nopeammin, käytä Luana´s Organic Products -shampoota yli kuukausi. Pesukertoja n.2 kertaa/ viikko. Silloin tuloksia alkaa näkyä nopeammin.

 

 

Shampoopalat ovat hyvin riittoisia ja niistä ei jää muovijätettä. Yksi shampoopala vastaa kahta tai kolmea normaalikokoista shampoopulloa. Säilytä saippua niin, että se kuivuu pesukertojen välissä esim. pesuharjan päällä saadaksesi enemmän pesukertoja.

 

 

Sisältää

Sisältää: luomuoliiviöljy, luomukookosöljy, luomurisiiniöljy, eteerinen luomuöljy piparminttu.

Inci: sodium olivate, sodium cocoate, aqua, sodium castorate, mentha piperita oil.

Paino 30 g